Følgere

tirsdag 28. april 2009

tentamener og eksamener

I morgen har vi tredje tentamen av 4. Det er matte.
Etter at jeg startet på den siste medisinen mot migrene, en eplepsi medisin, med milevis med vanlige bivirkninger, har hodet mitt sluttet å fungere. Jeg forstår ikke matten, å det er bare matte vi har hatt i løpet av året, og som jeg har fått minimum 5 på. Å nå forstår jeg ingen ting.
Jeg har sluttet å bruke medisinen, men hode er enda ikke på rett plass igjen, å i tilleg er jeg kjempe kvalm og har vondt i magen fortiden.

Blir litt trist når jeg ikke er i form når jeg er kommet meg til siste innspurt.
Nå sitter vi å holder på med forberedelsesdelen til politikk og menneskerettighets tentamen. Den er stort, og hele tentamen og eksamens formen er helt ny.
Jeg har angst.
Jeg klarer ikke tenke.

Og i tillegg er jeg så lei av å bo i Tromsø, uten Markus, uten familie, å på et trangt rom, sammen med 2 av mine kompise (som jeg er kjempe glade i) men som overhode ikke rydder eller vasker.
De har ikke forstått at søpla er under vasken å ikke oppå benken. Å at når vi først har oppvaskmaskin, så kan skittne kopper å fat puttes rett inn, å ikke mellomlagres på benken. Å at skittne kasseroller å steikepanner kan vaskes opp, istede for å la de stå i ukes vis i oppvaskkummen.. GAAAAAAAAWD.
Å i tillegg så bruker jeg ikke stuen, for der har de pc sine, så jeg bruker kjøkkenet og rommet mitt å badet. I stuen ser det ikke ut, det er så skittent å støvete at det er latterlig.

Jeg har så lyst å kunne bo en skikkelig plass. En plass der jeg kan ha mitt eget syrom, istede for å bruke hele kjøkkenet å rommet til å stable stoffer og ferdige produkter.

ANGST.

Jeg vil ikke mer nå. Jeg klarer ikke mer nå.

3 kommentarer:

Gurimalla! sa...

Eksamenstiden er den verste tiden i året. Bare bit tenna sammen og hold ut. Snart er det over. Tenk så deilig det blir når den siste eksamen er ferdig! Lykke til! PS: Hyblekaniner er et tegn på at man har gjort noe som er hyggeligere.

sjeroks sa...

takk:) Å den der med hybelkaninene var søt da;)

Berna sa...

Føler med deg, det er tøft når alt topper seg. Men om kort tid så er alle eksamener over, og du skal flytte, og da vet du virkelig å glede deg over det og sette pris på det!:) -Så er det bare å komme seg igjennom de her dagene først. Og ingen kan gjøre mer enn sitt beste på tentamene/eksamene, så da får man bare la det stå til, så er det ikke verdens undergang om det ikke skulle gå så bra. Men jeg skal krysse fingrene for deg:)