Følgere

søndag 9. mai 2010

sol og sommer

I dag har vært en fantastisk dag, eller hele helgen har egentlig vært helt fantastisk:D
Har storkosa meg med eksamensfri;P Noen ganger må man bare unde seg det lille ekstra, altså fri midt i eksamenslesingen;)

I dag har det vært strålende sol, jeg har raka plenen og rydde opp ute. Jeg har fått plantet blomster i krokkene jeg kjøpte i 9. klassen. Endelig fikk jeg brukt dem, etter at de har stått i boden til mamma i 9 år å ventet på at jeg skulle slå meg til ro en plass. Nytter ikke å dra med seg alt når man flytter rundt om kring, og det er jo først nå jeg har hatt en veranda og en uteplass jeg kan styre med. Og jeg elsker det:D
Også har jeg kjøpt meg to rosa spann som jeg har plantet paprika og tomater i:D Så nå håper jeg det ikke blir lenge før jeg finne økologiske grønnsaker på verandaen min:D Tenk så deilig.
Også har vi grillet å kost oss å sett en fantastisk film i kveld. Jeg og verdens beste kjæreste<3 Nå er det bare 2 mnd og 9 dager til vi gifter oss. Tenk, det er ikke lenge til<3<3

Ha en fantastisk søndagskveld, å nyt livet:) DEt gjør nemlig jeg!

2 kommentarer:

Lise sa...

Så koselig det så ut på verandaen din. :) Her har vi også sådd litt grønnsaker, har hatt det i vinduskarmen inntil i helga. Da satte vi de ut i et minidrivhus på verandaen.. Sa du at det snødde i natt (og fortsatt snør)? Jepp. Må nok så igjen gitt. ;)Håper du får like mye lykke med grønnsakene som med kjærligheten! ;)

Yvonne sa...

Så stilig med krukkene og de rosa spannene. Jeg venter bare på at jeg skal få ånden over meg til å plante litt selv (eller at Blomster-Finn skal finne ut hvor jeg bor og forbarme seg over meg...)
Ha en flott dag!
Klem