Følgere

tirsdag 18. desember 2012

Litt nytt

Når man går sykemeldt blir det lange dager, spesielt når man går sykemeldt LENGE. Nå er heldigvis formen tatt seg såpass mye opp at jeg har energi og krefter til å være kreativ igjen, å da blir det tid til MYE håndarbeid;)
Har tilogmed fått strikket ferdig alle strikkeufoene mine som har ligget i opptil 6 år:D VELDIG fornøyd med meg selv
Her er første genser ut, strikket i bomullsgarn. Startet på for 6 år siden, strikket tilogmed armene først siden det er kjedeligst så jeg skulle være sikker på at den ble ferdig. Den gang ei. Etter mange år det jeg endten bare har funnet genseren, garnet eller oppskriften fant jeg ALT når jeg flyttet i høst. så nå ENDELIG ble siste rest og monteringen gjort ferdig. Den blir nå til min lille gutt, og er strikket i str 1 år. Så om et årstid, blir han en liten tøffing i kul genser;)
 Denne startet jeg på for kanskje 2 år siden, da jeg fikk ett fantastisk deilig garn i ull/silke som min fantastiske venninne Maren har håndfarget. Fyflate for et deilig garn. Min gutt får bare finne seg i å bruke lilla som nyfødt, for den her skal ikke ut av heimen med det første..  FANTASTISK deilig. Mønsteret er fra mykstart for de som ikke kjenner det igjen.
 Nøstebarnheldress i str 6 mnd. Strikket i garn fra 123 knit, og fullstendig herm i fargene til dubedåre sin heldress strikket for en god stund siden. Ble bare rett og slett helt forelsket i fargesammensetningen.  Startet på den i sommer, så det er ikke en riktig så gammel ufo, men fremdeles deilig å få ferdig.
 Marius body nr to. Når jeg strikket nr 1 når jeg var i Bergen i høst gikk det opp for meg at det ble temmelig mye restegarn igjen av en slik body, så jeg suplerte med et nøste til med rødt, å strikket enda en i motsatte farger. Ble litt juksing på slutten da det ble LITT lite garn i blå og rød, så det ble litt mer hvite kanter enn oppskriften sa, men jeg synes det funket fint, å fantastisk å få brukt opp såpass mye restegarn:D SMART
Strikket i babyull, og startet på i september. Endelig ferdig
 Disse ble startet på i februar å skulle egentlig være bursdagsgave til en kompis med etternavnet Pheiff og bursdag i mai. Borte var jeg på bursdagen hans, å han feiret altså, så motivasjonen for å gjøre de ferdig forsvant.. En bokstav igjen på andre votten og tomlene var det som gjensto. Nå blir de julegave istede;)
 2 par herrelester strikket i restegarn. Ingen ufo, men godt å få brukt opp litt garn som ligger å slenger. VEt ikke om mottakerne blir så begeistret for fargene, men jeg tror nå de skal holde 2 par føtter gode å varme hvis de blir godkjente;)
 Så har jeg prøvd meg på selvbuvotter strikket på pinne nr 2.. Noe helt annet enn å strikke på pinne nr 3.5. Fantastisk mye morsommere og tidskrevende og et HELT annet resultat. Som dere ser er de navnmerket til bestekompisen min.. Som foresten er ekstremt god på miste ting. kanskje navnemerket vil hjelpe til at han får de tilbake hvis han glemmer de en plass;) I allefall fantastisk gøy å strikke de, har kost meg masse, og det blir nok flere selvbuvotter strikket på pinne nr 2 fremover.
 Også kommer det litt søm også da.. Litt har jeg jo fått sydd og. DEnne ble sydd i str 1, 2 og 3 år til julemessen. Stoffet er en deilig blanding av bomull og lin.
 En stjernebody med matchende bukse som også ble sydd til julemessen. Denne ble sydd i str 74, 80 og 92
 Mens buksen  også ble sydd i 98:)
 Og her er siste julebestillingene som ble sendt ut 16 desember og forhåpentligvis rekker frem til jul. 4 forskjellige sett til 4 forskjellige små barn rundt omkring i Norges land. Håper mottakerne blir fornøyde.

Ja det var litt nytt fra denne kanten, å nå er det også nytt på pinnene for å avslutte desmber like kreativt som måneden startet;) 2 prosjekter er i gang, å forhåpentligvis blir ingen av dem liggende som ufoer. Har foresten en fantastisk spennende syUFO som jeg håper blir ferdig denne julen. Den skal nemlig min guddatter få. STartet på den når hun var 1 år gammel, i februar blir hun 8, så kanskje på tide at det blir ferdig.. Venter i spenning:D
Ha ei nydelig førjulstid alle sammen

4 kommentarer:

Håndlaget av InaPina sa...

Så mye flott du har fått ferdig. Kjekt å lese at du er bedre og.
Med ønsker om en flott tirsdagskveld.
C

Tonje Sara sa...

For en fantastisk produksjon!! Er heilt målløs.....

Men at du er råflink er det ingen tvil om :)
Klem!!

LilleKrokodille sa...

Så kult at du har fått ferdig så mye!
Og så mye fint!!!
Du er utrolig flink altså :)

Elisabeth sa...

Så masse fint! Og såååå deilig å bli ferdig med ting som har ligget lenge!