Følgere

lørdag 13. april 2013

5 nye sett og masse nytt stoff

Da har jeg fått sydd litt nye sett;) stoffhaugen vokser mer enn den krymper uansett hvor mye jeg syr..

Her er 5 nye sett som jeg har sydd.

Først ut er ett sett med linbukse (lin fra sydilla) og bomullsbody (lurer veldig på hvor det stoffet er fra for jeg er nesten tom å det er bare SÅÅÅÅ nydelig, så rop ut hvis du hvet hvor det er fra). Ribb i både bukse og body fra stoff og stil
Str på settet er 80 og mønstrene er egne.
.
Her er det bukse i babycord fra stoff og stil og bomullsbody med stoffer fra Gekko. Ribb er fra stoff og stil. SEttet er sydd i str 80 og er egne mønster.

 Her er det bukse i bomull og lin blanding fra stof2000 og ugler fra jofotex, ribben er fra stoff og stil.
Settet er i str 80 og mønstrene er egne
 Her er det to sett som er til en gutt og en jente som er søsken. De skulle være litt matchende;)
Her er til gutten i str 98. bukse i lin fra sydilla og bodyen er i bomull og stoffene fra Malika og rosa. VEt ikke hvem som har produsert stjernene da;)
Ribb også her fra stoff og stil
 Her er til jenten i str 86. Lin fra sydilla i buksen og ukjent hvor stoffet i bodyen kommer fra, men det er bomull. ribb fra stoff og stil (den er lyserosa ser det vises litt dårlig på bildet)

 Over er det basisstoffer med ribb og babycaord, + to velour fra stoff og stil og under er en herlig pakke fra Malika og rosa:D
 Og helt til slutt en fantastisk pakke fra pedora1, min venninne Maren:D DEtte skal bli noen bodyer til Marens søte datter og forhåpentligvis noe annet spennende ;)

3 kommentarer:

Lykke sa...

Her var det mye lekkert, både klær og stoff! Trooor det småstjerne stoffet er fra Sydilla (eller var det Textart).

Håndlaget av InaPina sa...

Så flotte sett du har laget. Får inspirasjon til å sette i gang jeg og nå.
Ha en fin lørdag. C

Annwes sa...

Dei setta du lagar er så skjønne, det er liksom som å sjå på ein liten søt kattunge, til å bli glad av :-) Eg likar godt måten du dekorerer på med å sy på lappar i ulike fasongar på framsida av buksebeina. Inspirerande!