Følgere

lørdag 10. april 2010

Kjole til sjefen

Jeg bare hater å sy i dette stoffet, men det er jo fantastisk mykt og deilig da.
Motet meg endelig opp til å sy denne kjolen som jeg fikk bestilling på for en evighet siden. Fikk stoffet for 3 uker siden, men jeg har bare ikke klart å komme meg inn på syrommet før nå (enda alle de herlige stoffene jeg har)

Er ikke helt flink med bestillinger. Alt jeg MÅ gjøre er så fryktelig kjedelig å faktisk gjøre. Selv om det er fryktelig stas at folk bruker klærne mine. Og i hvertfall når det er voksenklær. Blir riktig så stolt da.

Men her er i allefall resultatet. Bildene er tatt uten blitz for å få mest mulig lik farge, og er derfor litt uklare (jeg har ikke stativ, og klarer tydeligvis ikke holde kamra helt i ro)Selv om jeg forbannet meg over kjolen og stoffet flere ganger underveis, ble jo ikke resultatet så aller verst, og da var plutselig alt strevet verdt det. Er rart hvor lite som skal til;)

Håper den passer mottakeren og at hun blir fornøyd. Tror hun kan få mange kose stunder i denne:)

God lørdag folkens.
Ps. Hva synes dere om Strech chenille? (tror det er slik det skrives)

3 kommentarer:

Lise sa...

Jeg vet ikke hva jeg synes ennda.. Men har bestilt noen meter.. Hadde tenkt å sy til meg og jentene. Er det helt ille å sy med? *hjelp*

OTiiBE sa...

Det ble en kjempefin kjole!! Jeg plagdes veldig første gang jeg sydde i strech chenille- men det har gått greiere etterhvert!! Og resultatet blir jo alltid bra, så da er det verdt noen sterke gloser undervegs!! ;-)

CosiFanTutta sa...

Fantastisk kjole. Hvor mye må hun betale for den? Jeg syr ikke så kan ikke si noe om min erfaring med vanskelig stoffer :o)