Følgere

torsdag 23. juni 2011

Festspillene 2011


Har vært så heldig at når jeg kom hjem fra syuke så hadde mannen skaffet meg svær banner, visittkort, postkort og en t-skjorte med logo på som jeg har brukt på markedet. Tenk jeg har snart levert ut 500 visittkort. helt sykt.. Det minker av produkter, å jeg har flere bestillinger inne. Jeg har blitt forespurt om å være med på 4-5 andre messer i løpet av høsten, og på tirsdagen skal jeg sy på libris for å promotere Made by me boka:) Spennende, og til nå en utrolig vellykket uke:) 2 dager igjen med festspillmarked og på mandag skal vi ha market på torget, det kommer nemlig inn ett cruise skip med nesten 1000 passasjerer, så hvis jeg er heldig får jeg solgt litt da også;)

Ha en nydelig dag alle sammen

10 kommentarer:

knuffel sa...

Imponerende flott stand! :D

Maria Isabel sa...

Så utrolig mye flott du har laget!! Kjempeimponert!!

Klem :O)

Karis trå' sa...

Fin stand med mye variert og fint! Og snill mann du har som ordner banner og visittkort, proft. Håper du får solgt mye!! Lykke til :-)

loppan sa...

så utrolig flink du er! var jo her i bergen du skulle vært med alle skioene som kommer inn=) sikker på du hadde fått sykrampe (om du ikke allerede har det;) og måtte leid inn flere folk for å sy! lykke til=) klem fra oss<3

loppan sa...

alle SKIPENE skulle det jo stå..

Birjit sa...

Det såg ut til og vera mykje fine klede på den standen!:-) og så moro når du har fått solgt litt og!:-)

Heilt spesiell sa...

Så spennende med mer messer og herlig at folk liker produktene dine. Du er kjempeflink så det er ikke rart om du selger bra. Klem fra vest:)

fabelblå sa...

Så mykje fint du hadde med deg! Og så kjekt at salget går bra:-)

.:. Christine .:. sa...

Koselig å treffe på dæ i dag:) Og igjen; vannvittig mye lekkert du lage!

Annwes sa...

Det var ein skikkeleg flott salgsbod!