Følgere

tirsdag 28. juni 2011

Sydd på Libris

Nå har det vært stille dager på bloggen LENGE. Mye har skjedd, alt for mye til at jeg har orket å starte med bloggingen. Har liksom ikke vist hvor jeg skulle starte.
Men nå tror jeg at jeg bare legger alt som har skjedd bak meg, slik at jeg kan komme meg igang med bloggingen igjen. Ikke for det, alt ligger friskt i minne, å det er kun superkoselige ting som har skjedd;) Så kanskje dere får en sniktitt på nydelige bilder når jeg får ånden over meg.

I dag har jeg da som overskriften sier vært 3 timer på Libris og sydd for å promotere til for boken Made by me, som jeg har vært så heldig å få være med i. Harstad Tidenet har intervjuet meg og tatt bilder, og jeg,jeg satt pent bak ett bord å sydde til jeg var tom  for ting å sy.  For engang skyld undervurderte jeg meg selv og hvor mye jeg klarte å sy. Jeg har nemlig en tendens til å ta med stoffer slik at jeg egentlig kan sy i en mnd eller 2. Denne gangen holdt det bare i 3 timer..Jeg sydde to slike skjørt mens jeg satt der. Jeg hadde jukset litt på forhånd, så det var ikke alt som ble sydd der. Å alt var skjært å gjort istand, så jeg skulle slippe å ta med så alt for mye utstyr.

Den siste uken har jeg stått på torget sammen med Harstad Husflidslag under festspillene i Nord-Norge, så har fått solgt en hel haug med produkter. Har faktisk solgt over 50 produkter, så nå er det temmelig tomt. Skal få lagt innbilder av det jeg har igjen på epla i løpet av uka, men nå er jeg helt knust, så kvelden skal kun brukees på sløving (er i allefall planen foreløbig).

Her er en liten sniktitt på boden min
Før Festspillene var jeg sammen med noen herlige jenter på ei nydelig hytte, å sydde en hel uke. Eller det vil si vi rånet i en fin bil, drakk mye vin, spiste masse god mat og skravlet veldigmasse. Sydde gjorde vi litt innimellom. På slutten måtte jeg virkelig ta meg sammen. Jeg hadde jo en messe å sy til. Her er  min produksjon. Ikke mye igjen av dette. 2 gensre tror jeg er alt som er igjen fra syuka på hytta.  Buksene gikk på ett jafs, gensrene gikk jevnt og trutt hele uka. Så var det endel ting jeg hadde sydd fra før av, samt at jeg sydde opp endel kjoler, bukser og vimpler i løpet uka markede var.
Det var vel egentlig mine 2 siste uker. :)  

7 kommentarer:

trinepine sa...

Så flink du er.
Og så gøy at du får solgt så mye:)

Barbros lille atelier sa...

Wow, så effektiv du har vært, og så mye fint du har laget! Ikke rart tingene dine gikk unna som varmt hvetebrød:-)

Synd vi ikke var i Harstad nå. Vanligvis pleier vi å være der på denne tiden, men i år blir det ikke før i august.

Gleder meg til jeg får fatt i boken!

Klem

Karis trå' sa...

Så morro, det er vel ikke hver dag at noen sitter og syr på Libris:-) Morro at salget går bra også, men så er det jo fine ting du syr også!! klem :-)

Charlotte - FO² sa...

OIOIOI, så utrolig moro å se deg i action :) og så masse fint du syr hele tiden. Skulle jo ønske du bodde litt nærmere så jeg kunne besøkt deg på Libris og på den utrolig flotte stand'en du hadde da :) så moro du solgte så bra :) Det er jo ikke så rart da, for du har råflotte klær!

ha en fortsatt fin uke :)

klem

Anne Line sa...

WOW tar av meg hatten for deg altså....
Blir helt målløs når jeg ser hvor kreativ og ikke minst produktiv du er.
Så utrolig moro det må ha vært å sitte på Libris å sy.
Du fikk helt sikkert en drøss med kommentarer:)
Gratulerer med MASSE solgte produkter.
Slikt er jo bare helt topp.

I en Sving sa...

Så moro at det skjer så mye da :) Det er alltid moro med salg og litt ekstra liv.

Ha en flott dag!

LilleLeo sa...

Så utrolig gøy! Og ikke minst, så flink du er! Neste gang du er i riktig by kjører vi symania, ja? Og du, den gule kjolen, akk så fin! Den som bare hadde kledd gult! :vræl: