Følgere

tirsdag 5. juli 2011

Siste bestilling på en stund

Nå skal det jeg lager bare være ren og skjær kos. Det skal ikke være noe jeg MÅ lage fordi noen andre skal betale for det. Selv om det er utrolig gøy at folk vil ha det jeg lager, må jeg ærlig innrømme at det beste er å kunne lage akkurat det jeg vil der og da, å ikke ha hobbyen hengende over seg som en jobb.


Jeg bare elsker de nydelige sommerfulene:D de er bare så dekorative å nydelige:D Å etter å ha sett litt på eska ble jeg sånn passe fornøyd.  Lagde den sent i går kveld, å var ikke helt med, så jeg gikk å la meg i natt å var svært misfornøyd med resultatet. Men den kom seg i hode mitt, å mottakeren var strålende fornøyd:D

Dagen i dag har storsett kun godt bort i sengen. Selv om jeg liker å tro at jeg har energinivået jeg engang hadde, og at kroppen min tåler alt jeg har lyst til, så gjør den desverre ikke det. Etter 5 dager med hardt fysisk arbeid (noe som i seg selv er ganske godt jobba til å være meg) så føles kroppen og hode helt mørbanka ut. Formiddagen tilbrakte jeg på dagsenga på verandaen, mens ettermiddagen ble brukt i senga, med en kald klut på hode. Jaja.
Nå har jeg vært å kjøpt skrape å maling, å er klar for å starte på utemøblene i morgen håper jeg:D Det er så mye jeg har lyst å gjøre, så jeg håper kroppen henger med;)

4 kommentarer:

Findus sa...

Jeg sier bare god sommer :) Mye fint hos deg .

Shamu sa...

Nydelig nydelig! Jeg er helt søkkimponert over alt du KAN!
You go Girl! <3

Berit sa...

Flott boks du lagde. Du er flink. Ja de sommer fuglene er flotte. Nok hvile må til for at man skal få energi tgil det man må og det man vil. Ha en god onsdag

Lise sa...

Kos deg i sommer! :) Jeg skal prøve å få lagt ut et actionbilde av buksene til jentene en dag.. (Jeg vant en og kjøpte en i omvendte farger) Nå har de nemmelig blitt så store at de har tatt de i bruk. :)