Følgere

onsdag 6. juli 2011

Nytt Kamra

Å da må man jo leke litt da. Vi har nemlig kjøpt oss ett Nikon speilreflekskamra, å det jeg har mest lyst til å lære meg i hele verden akkurat nå, er å ta fancye bilda. Å siden yndlingsfotografen min Charlotte Carlsen tar de mest fantastiske bildene jeg vet om, så har jeg så klart lyst til å lære meg å ta slike bidler som hun tar. Nydelig lyssetting og det beste er fokuset som er klokkeklart noen plasser, mens helt blury på resten av bildet. Digger det:D Slik vil jeg også kunne;) Åsså har jeg lyst til å lære meg å redigerebilder også da, men det får jeg fri til cindypindyen min om hun ikke kan lære meg;)Hva er vel kanskje mer naturlig å øve seg på for en stoffavhengig jente enn noen smakebiter fra stoffsamlingen min:) Her er libertysamlingen min på de øverste bildene, også kommer prikkecorden min å den mønstrede corden min:) Elskbarestoffer.

Har prøvd å flytte fokuset , men jeg har enda en LAAAANG vei å gå før jeg kan bli fornøyd med stoffbildene min thihi. Men gøy er det å leke seg med nytt å fancy kamra.:D Tar i allefall bedre bilder enn mitt gamle figitalkamra med 3 megapixel;P Men det har vært utrolig mye brukt de 6 årene jeg har hatt det:D Speilrefleksen vi kjøpte nå, var faktisk billigere enn digitalkamra den gangen det ble kjøpt. Ganske sykt å tenke på. Speilrefleksen har 12 Megapixel:D
Å bildene kan vi zoome å zoome uten at det blir kornete. :D FANASTISK

10 kommentarer:

Hulda sa...

Takk for koselig hilsen fra deg. Jeg er også fra Harstad, så det var kjekt å finne en annen harstadværing her inne. :)

Så mye fint du syr, og lager. Likte veldig godt de småblomstrede stoffene. Jeg syr en del selv også, men ikke klær. Det har jeg ikke prøvd meg på enda iallefall.

Jeg tror jeg så deg på Torvet under Festspillene. Vi var på tur med SFO, der jeg jobber. Du hadde en stand der, ikke sant? :)

Legger deg til blant linkene mine. :)

Berit sa...

Gratulerer med nytt flott kamera. Det har jeg ønsket meg lenge men det er i dyreste laget foreløpig. Kos deg med kameraet. Ha en flott dag.

maanebarnet sa...

Tusent takk for superkoselig kommentar i bloggem min!
Og grattis med nytt kamera! Du vet, de blurry bakgrunnene og det sylskarpe fokuset ligger mye i objektivet, så det lønner seg å invistere i gode objektiver;). Åssen kamera ble det? (er bare ehem...LITT utstyrsnerd...hihi).

Lykke til med "skytingen" fremover, og gleder meg til å se fler bilder;)

Maren sa...

Gratulerer!! :D

Charlotte - FO² sa...

Oiii, så moro!! Gratulerer med nytt kamera. Og fyy så masse lekkert stoff du har. Kjempe fine bilder du har tatt av det :) Gleder meg til å se masse flotte bilder fra deg fremover :)) kos deg med kamera. lek og lær :)

Shabby Charm sa...

Så skjønne stoffbilder du har tatt! Er så glad i Liberty stoffene. Gratulerer så mye med kameraet :)

Nydelige ting du syr!!!

Klem fra Maia

Tilla sa...

Hipp hurra for nytt kamera! Det er jo kjempegøy med speilrefleks. Men mye å sette seg inn i:) Har tenkt littegranne på å gå på kurs, for det har de på aftenskolen her. Men foreløpig får jeg hjelp av mr.YouTube. Masse fine tips der:)Er også nysgjerrig på hvilket kamera det er?

Nina sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!

Speilreflekskamera er veldig gøy. Jeg synes det aller viktigste for bra bilder er lyset... Og det er skikkelig vanskelig å få til av og til.

Ha en kjempefin helg!

Hilsen Nina

Birjit sa...

Gratulere med nytt kamera, flotte stoffer du har tatt bilde av!:-)

Shamu sa...

Gratulerer så masse med kamera! Det er GØY!
Også har du jo så mange lekre stoffer! Smelt!

Klem klem til deg sunshine! :-)