Følgere

onsdag 4. april 2012

Nytt hus og nytt syrom

Endelig etter mange uker med ventetid er vi kommes oss inn i det nye huset vårt:D Vi hadde overtakelse på leiligheten på lørdagen, så nå er endelig alt kommet i hus. Syrommet er ganske høyt prioritert, og brette stoffer å lage system er så mye morsommere enn å pakke ut ting som vi ikke har funnet plass til enda.Resten av huset er fremdeles ganske kaotisk, og det er deler av syrommet også, men det kommer seg sagte men sikkert:D heldigvis har vi ferie i nesten 14 dager til begge to, så vi har tiden på vår side. Vi suller og koser oss og nyter virkelig å ha plass:D Nå har vi syrom og datarom rett ved siden av hverandre jeg og mannen, så da får vi kanskje sett litt til hverandre selv om vi driver med vært vårt.

Påsken skal nytes og vi krysser fingrene for at snøfallet snart skal stoppe, for bare i natt har det snedd 20 cm, og jeg har allerede vært ute å måket 2 gang hehe. Litt anderledes å være herre over eget hus og gårdsplass når vi har bodd i leilighet i borettslag i 3 år der måkingen har skjedd av seg selv.

I dag får jeg i tillegg besøk av tre flotte damer som skal overnatte, så nå er det bare å henge i med ryddingen av huset, slik at det er værende her;) Gleder meg kjempe masse

6 kommentarer:

Lise sa...

Gratulerer med hus. :)

Tjooho! sa...

Gratulerer med hus og syrom!! :) Har du "flyttet" ut av loftskontoret ditt som du sydde i før? Ska bli artig å følge med på videre oppakking i syrommet, er jo førsteprio å få syrommet på plass... ;)

SsSsS sa...

Ojojojoj! Grattis med nytt hus og syrom - du må gjerne sende noen stoffer hit i tilfelle du får litt for mye ;)

God påske :)

Maria Isabel sa...

Gratulerer med nytt hus :) Heldig er du som har syrom, kos deg med det :)

God påske til deg og dine :)

Zopp Design sa...

Så masse flotte stoffer du har :)


Vi har en give-away på gang. Kom innom oss og bli med da vel :)

GullKorn - blogg og nettbutikk sa...

Hei! SÅÅ gøy å komme over denne fine bloggen:) jeg la meg selvfølgelig til som følger!:D