Følgere

torsdag 31. mai 2012

syk og lite kreativ

De siste 6 mnd har det vært svært lite kreativitet på meg. Har strikket litt, men ellers egentlig ingen ting. Vi har flyttet fra leiligheten vår og inn i et hus som er 100 kvm større. Her begynner vi å komme oss på plass, og i kveld har jeg kost meg med å henge opp veggord på syrommet:D

Synes dette passet så godt her. Kan minne meg på at ingen utfordring er for stor;)

Ellers er jeg syk denne uken, hjemme fra jobb og bare våken noen timer i løpet av dagen. Ikke heilt behagelig med vond mage, oppkast, hoste, vond hals og feber. Heldig for meg kom min venninne innom i dag og laget taco til meg og så en film med meg;)

Hun laget meg også vimpler som var hengt opp når jeg kom hjem fra sykehuset for å feire bursdagen min;)

Synes de ble så fine:D de skal få henge i taket i kjellerstuen for alltid tror jeg:D

Håper forsovid kreativiteten min kommer seg etterhvert som formen tar seg opp. Nå har jeg jo også et splittenytt syrom som står å venter på meg:D Scrappetingene har jeg ikke fått i hus enda, og er egentlig ikke heilt sikker på hvor jeg skal plassere. men jeg må vel finne en plass til det etterhvert;)

Nå skal jeg gjøre et nytt forsøk i sengen, og håpe at jeg får sove uforstyrret til i morgentidlig når jeg skal til legen. Ha ei nydelig natt alle sammen:D

7 kommentarer:

Lise sa...

God bedring! :-)

Lise sa...

God bedring! :-)

Lise sa...

God bedring! :-)

Lise sa...

God bedring! :-)

Lise sa...

Oj.. her skjedde det ting. Virkelig ikke meningen å bomadere deg med meldinger. Men kanskje ikke den værste meldinga å få flere ganger da. ;-) (håper denne kommer bare en gang. ;-))

Heilt spesiell sa...

Masse god bedring, Siri!!

sjeroks sa...

Takk skal dere ha:D