Følgere

tirsdag 12. juli 2011

tja, hva kan man si

Jeg skulle jo hive meg med på Shamu sin ryddesøm før flyttesøm, å ikke handle mer stoffer.. Men så hadde jeg jo allerede handlet en haug så det var jo ikke noe problem;)
Nå er en av pakkene jeg har bestilt kommet:D Fra Malika og Rosa. Toll og tull måtte betales på posten, men jeg var like glad, for jeg hadde jo med meg hjem nesten 5 kg stoff:D:D Hvem blir ikke lykkelig av slikt:D
Nå er andre lasset i vaskemaskinen å jeg skal få låne tørketrommelen til min kjære bonusmamma, så stoffene blir tørre før jeg reiser avgårde til Barteland i morgen;)

 grå kordfløyel, rød med hviteprikke er bomull, så brun velur, brun stretch demin og grå velur
 2 forskjellige uglestoffer i bomull, brun babycord med lyseblå og lyserosa prikker, svart og hvitstripet ribb og mange meter med rødhette og retro bånd:D
Denne gangen har jeg for engangskyld vært flink å kjøpt litt ensfarget stoff. Jeg har nemlig en tendens til bare å kjøpe mønstret stoffer, men jeg liker ikke helt når det bare blir mønsteret, å da, da har man ett problem;)
Nå er heldigvis problemet løst, i allefal litt, åsså er det bare å vente på nestepakke så blir problemet løst litt til;) Jeg har 2 pakker til jeg venter på, eller egentlig kanskje 3;) Greit å være med på ryddesøm før flyttesøm når jeg får leveranser hele perioden;)

4 kommentarer:

Shamu sa...

Haha.. du er jo fantastisk!!
Jeg syns jo virkelig at du må henge i og klippe, klippe og klippe, så du kan sy, sy og sy!
UTfordring til deg. Bruk opp to av de eldste stoffene du har. ;-) FØR du bruker noen av de nye..
Klem klem

Hulda sa...

SÅ mye stilig stoff!

Lise sa...

olala! ;)

.:. Christine .:. sa...

Tusen takk for koselig kommentar:) Den lille frøkna som har fått det settet har SiriT-forklekjole også i skapet;)

Herlig ladning med stoff du har fått forresten!